Sportfeestjes

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Zo maken we onze missie waar

Over ons

Door de kracht van sport en bewegen in te zetten zijn wij in staat om mensen te activeren, te verbinden en voor te lichten.

Missie

Het realiseren van dé actieve en gezonde samenleving waarin iedereen meedoet

Het werkveld

Het sportiefste feestje in regio Haaglanden met de leukste beweegcoaches die je je maar kunt wensen. Sport, spel en veel plezier maken, daar gaat het ons allemaal om. Wij zijn er voor alle grote en kleine stuiterballen, maar ook voor wie minder goed mee kan doen. Een positieve beweging tot stand brengen, is waar we voor staan. In de afgelopen tien jaar hebben we bij Sportfeestjes duizenden kinderen laten bewegen. Wij brengen energie en plezier!

Wij beseffen dat ouders het beste voor hun kinderen willen en daarom gaat ons enthousiaste Sporfeestjes-team er écht helemaal voor! Bij Sportfeestjes hebben we toffe sportfaciliteiten, professionele beweegcoaches en het hele jaar door fantastische sportfeestjes – wij maken er een sport van om bewegen én plezier te combineren. 

Visie

Door de kracht van beweging verbinden wij mensen, diensten en organisaties met elkaar. We delen kennis én staan met beide benen in het werkveld

Aanpak van A tot Z – Sportfeestjes is onderdeel van Sportief Besteed Groep
Wij gebruiken de kracht van sport en cultuur om mensen en organisaties in beweging te krijgen. Samen met overheden, scholen, verenigingen, bedrijven en organisaties gaan we op zoek naar de juiste manieren om uitdagingen aan te gaan. Van aanbestedingstrajecten tot de organisatie van bewegingsactiviteiten en het opleiden van beweegcoaches; van ondersteunende projectmanagement tot financiële afhandeling. Inclusief een gedegen PR-traject dat ervoor zorgt dat we goed communiceren over wat we gaan doen. Van structurele langere programma’s die strategisch worden uitgerold tot eenmalige activiteiten en campagnes, lokaal, regionaal en in overeenstemming met landelijke thema’s. Alles en iedereen die samenwerkt met Sportief Besteed Groep maakt impact!
Wat voor feestje zoek je?
Er is bij ons altijd van alles te beleven. Binnen, maar ook buiten, op een sportveld of speelplek. Op een vaste locatie, dicht in de buurt, of een locatie iets verder weg, alles volgens je wensen.

Waarom samenwerken met Sportfeestjes, onderdeel van Sportief Besteed Groep

Mensen maken het verschil in elk project en in elke organisatie. Als je samenwerkt met Sporttfeestjes merk je dat we veel extra kennis en kunde in huis hebben, omdat we samenwerken binnen een groep. Hierbij vier redenen waarom je voor Sportief Advies als onderdeel van Sportief Besteed Groep zou kiezen.

We vormen een dynamisch geheel waarin kennisdeling en het verbinden van netwerken voorop staat. Onze groep bestaat uit diverse werkmaatschappijen met ervaren professionals die een energieke houding delen. Bij ons werken beweegcoaches, aanbesteding-schrijvers, communicatiespecialisten, conceptontwikkelaars, subsidie-specialisten, (programma)managers, strategische denkers, bruggenbouwers, financiële budget-bewakers en nog veel meer. Kortom: alle expertise is aanwezig.

Geen uitdaging is ons gek genoeg. We kunnen alles aanpakken omdat we de kennis en uitvoeringscapaciteit in huis hebben. Wij verbinden thema’s, mensen, expertises en boeken resultaten. We bedenken de ideeën maar kunnen ze ook uitvoeren.

Respect voor mensen staat bij ons centraal. Iedereen voelt zich gewaardeerd en voelt zich welkom. Ook als je moeilijk beweegt of nog nooit aan sport hebt gedaan, krijgen wij je in beweging, op alle niveaus. Onze mensen in de wijken weten dit als geen ander, zij vervullen een voorbeeldrol en kennen iedereen persoonlijk.

We zorgen ervoor dat iedereen die binnen een project meewerkt over zijn/haar functie en eigen grens heen kijkt. Buiten kaders kijken is essentieel en als mensen zich daarbij verantwoordelijk voelen, zijn ze daadkrachtig, ondernemen ze meer en zien ze kansen.